A kath. kör mulatsága
Správa o tom, že Humenský katolícky kruh (A homonnai Katholikus Kör) usporiadal spoločenskú zábavu v Humennom dňa 9.09.1906. Finančný výnos bol poukázaný na vežové hodiny práve opraveného rímskokatolíckeho kostola v Humennom.