Szinház
Divadelné recenzie z operetných predstavení v Humennom v dňoch 9.-13.09.1906, ktoré predviedla divadelná spoločnosť J. F. Micseyho (operety Bob herczegh, Orfeus a pokolba, Leányka (spevohra). Herci: Fridrich (Frigyes) Reviczky, Eva (Éva) Szirmay, Ružena (Rózsi) Gerőffy, Eugen (Jenő) Vámos, Július (Gyula) Deák, Pavol (Pál) Szabó.