Tanitók értekezlete Varannón
Správa o tom, že vo Vranove bol výročná schôdza Vranovského okresného kruhu učiteľov dňa 10. 09. 1906 na ktorej sa o. i. prejednávali pedagogické postupy v školách. Predseda spolku Anton (Antal) Salgó vo svojom referáte priblížil činnosť škôl počas školského roku 1906/1907.