Üzlet viszahelyezés
Správa o tom, že firma Dávid Klein a syn (Klein David és fia) po veľkom jarnom požiari v Humennom, kedy im vyhorel obchod do tla, postavili a v októbri 1906 otvorili si nový obchod zabezpečený proti požiaru.