Árverési hirdetményi kivonat - Meneszdorfer, Bartolomej
Oznam o tom, že v prospech dražiteľa Dr. Bartolomeja Hansa (nie je uvedené v ozname odkiaľ menovaný je) majetky vydražovanej Juda Herch Weinberger budú na verejnej dražbe v Stropkove 22.11.1906 vydražené. Jej majetky sú zapísané v pozemkovej knihe Stropkova č. 213 a 360. Dražba bola vypísaná v Stropkove 7.09.1906