Adomány
Správa o finančnom dare (400 korún) v rámci dobročinnosti, ktoré daroval gróf Alexander Andráši (Sándor Andrássy) na dohotovenie kostolnej veže rímskokatolíckeho kostola v Humennom. Týmto darom je obnova kostola dokončená.