Rákoczi hazajön ! - Rónai, Károly [?]
Príležitostná báseň venovaná pamiatke Františka Rákociho 2. [Autor je pravdepodobne regionálny. V encyklopedických dielach SBS, Szinney, MÉL sa neuvádza. Ostáva na prebádanie.]