Felhivás
Z iniciatívy pomocného notára v Udavskom Hermana Tobiasa zvolanie pracovného stretnutia všetkých notárov Zemplínskej župy do Sátoraljaujhely 18. 11. 1906. Téma rokovania - snaha o finančné pozdvihnutie úradu notára.