Árverési hirdetményi kivonat - Meneszdorfer, Bartolomej
Oznam o konaní dražby v Stropkove 24.11.1906. Dražiteľom je József Michala (neuvádza sa odkiaľ je) a vydražovaný Ondrej (András) Czihy. Vydražovaného zastupuje advoká Ľudovít (Lajos) Dobrovay ako správca majetku menovaného. Majetky vydražovaného sú zapísané v pozemkovej knihe Stropkova pod číslami 339, 398, 1298.