A homonnai ev. ref. presbiteri egyház-.
Správa o slávnostnej bohoslužbe evanjelickej cirkvi reformovanej (kalvínov) 5. 11. 1906 , ktorá bola odslúžená na počesť pamiatky na Františka Rákociho (Ferenc Rákoczi). Účinkovanie spevokolu Humenskej štátnej meštianskej a vyššej obchodnej školy