Uj szesz nagykereskedés...
Inzerát oznamujúci, že v Humennom v novembri 1906 si otvoril Michal (Mihály) Halpert veľkoobchod s liehovinami. Nachádza sa v dome právnika Dr. Armína Kelemena na Hlavnej ulici.