A homonnai "Jótékony Nőegylet"...
Referát zo zasadania predstavenstva Humenského dobročinného ženského spolku v Humennom 28. 11. 1906, na ktorom bolo vyslovené poďakovanie grófke [Leontíne] Andráši (Aladárné Andrássy) za finančný dar (45 korún), zvečnené zásluhy (Józsefné) Kovács po jej odchode zo spolku, vyčlenenie 140 korún na podporu chudobných detí a dohoda termínu 12. 01. 1907 kedy sa uskutoční spoločenská zábava.