Tanitók gyűlése
Správa o tom, že Spolok učiteľov obecných škôl Zemplínskej župy (A zemplénvármegye Általános Tanitó Egyesület) mal 4.12.1906 výročnú schôdzu v Sátoraljaujhely (HU). Humenné zastupoval Filip (Fülöp) Ligeti.