Kohn Benjamin...
Inzerát píliara z Humenného Benjamína Kohna, ktorý ponúka svoje služby v obnovenej píle v Humennom od decembra 1906. Okrem pílenia dreva parnou pílou je možné u neho zakúpiť aj drevo na kúrenie.