Szabad lyceum - Cseh, Alex
Pozvánka na ďalšie pokračovanie cyklu prednášok, ktoré usporiada Humenská štátna meštianska a vyššia obchodná škola. Dňa 12. 02. 1908 odznie prednáška profesora vyššej obchodnej školy Júliusa (Gyula) Pálla: O ženách v dejinách (A nőkröl a történelemben). Kultúrny progam a jeho aktéri.