Mandel Ármin...
Správa o tom, že bankový úradník z Humenného Armín Mandel odchádza pracovať v januári 1908 do Mukačeva, kde nastúpi do banky (Munkácsi leszálitóbank r.t.). V Humennom pracoval v pobočke Sečovskej sporiteľne a úvernej pokladnice, a.s. (Gálszécsi Takarék és Hitelpénztár homonnai fiókja).