Nyilt levél Haraszthy Miklós úrhoz a homonnaijárás főszolgabírajához - Petrásovszky, Leo; Gojdics, Ján; Kokincsák, Ján
Text rozlúčkového listu, ktorý napísali gréckokatolícki farári Sninského obvodu hlavnému slúžnemu okresu Humenné v januári 1908, kedy sa z Humenného vyčlenil samostatný okres Medzilaborce. Vyjadrujú v ňom poďakovanie za doterajšiu podporu a spoluprácu. Podpísaný je dekan obvodu Leo Petrássovszky, obvodný notár a farár z Výravy Ján (János) Kokincsák, člen svätej stolice a farár obcí Radvaň nad Laborcom a Zbudská Belá, farár obce Čabalovce Alex (Elek) Molcsányi