Kaszinói közgyülés
Informácia o konaní výročnej schôdze humenského kasína dňa 13. 01. 1908. Priebeh volieb. Zmeny personálne len na základe toho, že Ondrej (Andor) Harmatta sa zriekol a na jeho miesto zvolili Dr. Alexandra (Sándor) Dicka, ostatné funkcie nezmenené.