Áthelyezés
Správa o vzájomnom preložení daňových úradníkov Kolomana (Kálman) Hrencsika z Michaloviec do Magyaróváru (dnes Mosonmagyaróvár - Maďarsko) a Alexandra (Sándor) Berkovicsa z Magyaróváru do Michaloviec. Január 1908.