Nyilvános számadás, nyugtázás és köszönetnyilvánitás - Persenszky, Sándorné [?]; Janka, Karol; Papay, Pálné [?]; Zsalánfy, Sándorné [?]
Text verejného vyúčtovania vyplývajúce z príjmov za ochotnícke predstavenie a tanečnú zábavu, ktoré usporiadal Humenský dobročinný ženský spolok (A homonnai Jótékony Nőegylet) v Humennom dňa 5. 01. 1908.