Szabad lyceum - Cseh, Alex
Správa o tom, že dňa 26. 01. 1908 prebehne ďalšia z prednášok cyklu Slobodné lýceum (Szabad lýceum), ktorého organizátorom je Humenská štátna chlapčenská meštianska škola a vyššia obchodná akadémia. Prednášať bude stredoškolský profesor Andrej (Endre) Béky. Bude sa zaoberať témou: Uhorské spoločenské otázky (A magyar társadalmi kérdésekről). Prednáška bude doplnená kultúrnym programom.