Árverési hirdetményi kivonat - Meneszdorfer, Bartolomej
Oznam o konaní dražby č. 2010/1907 v prospech organizácie Bardejovská sporiteľňa (A bártfai Takarékpénztár). Vydražovaný bude majetok Armína (Áron) Friedmanna. Jeho majetky sú zapísané v pozemkovej knihe Stropkova č. 200. Verejná dražba sa bude konať 6. 02. 1908 v Stropkove.