Meghívás a "Mezőlaborci Takarékpénztár részvényesei...
Text pozvánky Medzilaboreckej sporiteľne, účastinnej spoločnosti na 5. valné zhromaždenie dňa 16. 02. 1908. Program zhromaždenia. Pozvánka datovaná 22. 01. 1908.