Szabad Lyceum - Cseh, Elek
Správa o prípravách ďalšej prednášky v Humennom dňa 8. 02. 1908 v rámci cyklu Slobodné lýceum (Szabad Lyceum). Prednášať bude učiteľ Filip (Fülöp) Ligeti o spoločenských problémoch pod názvom: "Chlieb náš každodenný" (A mindennapi kenyerünk). Doplnenie prednášky kultúrnym programom