Búcsuzás
Text písomnej rozlúčky adresovanej Humenčanom od bývalého účtovníka Sečovskej sporiteľne a úvernej pokladnice, pobočka Humenné Armína Mandela, ktorý sa odsťahoval do Užhorodu vo februári 1908.