Homonnai járás népesédési mozgalmi adatai 1907 évről
Tabuľkový prehľad demografických údajov podľa štátnych matrík za rok 1907 v okrese Humenné, z ktorého vyplýva, že sa tu narodilo o 270 ľudí viac ako zomrelo.