Szabad Lyceum (1908 február 8.) - L-l
Referát z cyklu prednášok Slobodné lýceum (Szabad Lyceum) dňa 8.02.1908, kedy odznela prednáška učiteľa Filipa (Fülöp) Ligetiho: Chlieb náš každodenný (A mi mindennapi kenyerünk) v ktorej nastolil spoločenské problémy. Podrobne opísaný kultúrny program a jeho aktéri