Meghívó
Text pozvánky na koncert, ktorý organizuje Humenský spevokol (A homonnai dalegylet) a bude spojený s tanečnou zábavou v Humennom 22. 02. 1908. Menoslov organizačného výboru, menoslov účinkujúcich a názov predvedených diel.