Szabad Lyceum - Cseh, Alex
Pozvánka na ďalšie pokračovanie prednáškového cyklu Slobodné lýceum (Szabad lýceum) v Humennom dňa 23. 02. 1908. Prednášať bude profesor vyššej obchodnej školy Maximilián (Miksa) Sorger na tému: Pôvod jazykov (A nyelvek eredete).