Szabad lyceum - (r.t.)
Ďalšie pokračovanie cyklu prednášok Slobodné lýceum (Szabad Lyceum) v Humennom dňa 23. 02. 1908. Svoj príspevok predniesol stredoškolský profesor vyššej obchodnej školy v Humennom Maximilián (Miksa) Sorger na tému Pôvod jazykov (A nyelvek eredete). Kultúrny program a jeho aktéri.