Szabad lyceum - Cseh, Alex
Text pozvánky na ďalšie pokračovanie cyklu prednášok Slobodné lýceum (Szabad lýceum) v Humennom dňa 14. 03. 1908. Profesor vyššej obchodnej školy Ferdinand (Nándor) J. Berkovits prečíta prednášku na tému Žena v spoločnosti (A nő a társadalomban). Kultúrny program.