Árverési hirdetményi kivonat - Adamkovich, [Viktor]
Súdny oznam o pripravovanej dražbe majetku Jána (János) Becza, ktoré sú zapísané v pozemkovej knihe č. 15 a 167 obce Hažín. Uskutoční sa v Hažíne 13. 04. 1908.