Nylvános nyugtázás és köszönetnyilvánitás - Halasi, Pavol; Szabó, Daniel; Szaláczi, Štefan
Verejné vyúčtovanie tanečnej zábavy konanej v Medzilaborciach [protestantskou konfesiou] 3. 03. 1908. Celkový čistý zisk 322,96 pôjde na výstavbu protestantského kostola Medzilaboriec.