Árverési hirdetményi kivonat - Ádamkovich, Győző
Text výpisu z dražobného oznamu podľa ktorého sa dňa 16. 04. 1908 uskutoční verejná dražba majetku Vasila (Vaszily) Kirnáka v prospech dražiteľa Istvána Todáka (nie je uvedené kto a odkiaľ je dražiteľ). Majetky vydražovaného sú zapísané v pozemkovej knihe č. 73 obce Ruské, kde sa uskutoční dražba.