Uj hetilap
Správa o tom, že vo vydavateľstve kníhkupca Jakuba (Jakab) Fejesa v Humennom začal od 15. marca 1908 vychádzať týždenník Felvidéku Hirlap [s tematikou hospodárskou, spoločenskou a literárnou].