Műkedvelői szini előadás
Správa o pripravovanom ochotníckom predstavení hry Gézu Gárdonyiho: A bor [Víno], ktorú predvedie remeselnícka mládež Humenného na druhý veľkonočný deň t.j. v pondelok 20. 04. 1908.