A homonnai Jótékony Nőegylet...
Referát z výročnej schôdze Humenského dobročinného ženského spolku (A homonnai Jótékony Nőegylet), ktorá prebehla 22. 03. 1908. Celkový majetok spolku 5597,06 korún. Spolok má 15 zakladajúcich, 50 riadnych a 18 podporujúcich členov.