A varannói orth. rabbi ügyébe...
Správa o tom, že vranovský rabín [Samuel (Samu) Drechsler] na základe osočovania bol ministerstvom náboženstva odvolaný z funkcie rabína v marci 1908. Celá záležitosť je zverená do rúk hlvného slúžneho, ktorý ho má uchrániť pred neprajníkmi.