A tőketerebesi tenyészbikavásár
Správa o konaní 3.jarmoku chovných býkov (III. tenýeszbikavásár) v Trebišove 30. 03. 1908. Prítomných bolo 85 ks býkov z ktorých sa predalo 32 kusov. Cena sa pohybovala medzi 300-800 korún za kus.