Elszámolás az "Országos Gyermekvédő Ligá nak városunkban - Béky, Ondrej
Rozpis a prehľady (menovité i finančné) príjmov humenskej pobočky Ligy na ochranu dieťaťa za rok 1907. Výška príspevkov jednotlivých dobročinných ženských spolkov z Humenného.