Jótékony adomány
Správa o tom, že gróf Alexander Andráši (Sándor Andrássy) a gróf Ladislav (László) Széchenyi prispeli finančnými darmi (1000,- + 500,- korún) pre postihnutých požiarom v obci Kudlovce (dnes Humenné)