Megjutalmazott tanitó
Správa o udelení finančnej odmeny (100 korún) učiteľovi obecnej školy v Habure Jozefovi (József) Vázsonyi za úspechy na poli šírenia maďarského jazyka. Slávnostne odovzdaná odmena 2. 04. 1908 slúžnym Dr. Ladislavom (László) Görgey.