A vasárnap esti hangversenyről - Rónay, Karol, ml
Esej zaoberajúca sa umeleckým vystúpením italskej speváčky Rosini Rossi v Humennom 25. 11. 1906. Hudobný doprovod. [Autor je pravdepodobne regionálny. V encyklopedických dielach SBS, Szinney, MÉL sa neuvádza. Ostáva na prebádanie.]