Erzsébet királyné...
Spomienkovým podujatím vyššej obchodnej školy v Humennom si žiaci pripomenuli výročie úmrtia uhorskej kráľovny Alžbety. Podujatie sa uskutočnilo v Humennom 19. 11. 1906. Predslov mal riaditeľ školy Alex (Elek) Cseh. Program a účinkujúci. Kladné hodnotenie.