Igazgató választás
Správa o voľbe riaditeľa v Humenskej mestskej učňovskej škole (A homonnai községi ipartanonc iskola)v novembri 1906. Víťazným kandidátom sa stal učiteľ tamojšej meštianskej školy Ľudovít (Lajos) Ugray.