Pályázatok
Správa o tom, že bol vyhlásený konkurz na obsadenie miesta hlavného slúžneho vo Vranove v decembri 1906. Sú prihlásený zatiaľ dvaja kandidáti: Tomáš (Tamás) Malonyay, hlavný slúžny Stropkova; Vojtech (Béla) Bernáth tabulárny hlavný slúžny Vranova.