A becsület - Sas, Ede [?]
Fejtón. [Autor pradvdepodobne nie je regionálny, Szinney spomína novinára narodeného v Budapesti r. 1869, ktorého rodné meno bolo Hille, SBS spomína historika a vysokoškolského profesora a prekladateľa rodným menom Singer (5. diel, str. 179). Ostáva na preskúmanie.]