Meghívó - Ösztereicher, Hugo; Némethy, Jozef
Text pozvánky na výročnú schôdzu Humenskej obvodnej robotníckej poisťovacej pokladnice (A homonnai kerületi munkásbiztositó pénztár) na deň 20. 04. 1908. Program schôdze. V prípade neuznášaniaschopnosti schôdza sa prekladá na 26. 04. 1908.