Egyházi kinevezés
Správa o tom, že do Humenného príde kalvínsky farár zo Sátoraljaujhely Alexander (Sándor) Böszörményi na miesto odídeného Karola (Károly) Janka. Slávnostná inštalácia bude v Humennom 3. 05. 1908.