A homonnai izr. hitközség évi rendes tisztujitó közgyűlése - W-r
Referát zozasadania a volieb v židovskej náboženskej obci v Humennom 17. 05. 1908. Volebnej komisii predsedal Dr. Ervín Moskovics, ktorý napriek útokom opozície zvládol voľby veľmi dobre za pomoci hlavného slúžnej M. Haraszty. Zápisnične zachytený protest opozície vedenej Ľudovítom (Lajos) Kleinom. Výsledky volieb - podrobný menoslov hodnostárov. Predsedom sa stal Adolf Grausz, podpredsedom Ervín Moskovics.